David Wiberg Industries

David Wiberg är verksam inom scen- och bildkonst, arkitektur och illustration. David Wiberg är utbildad vid Chelsea College of Art and Design i London, Lunds tekniska högskola och Escuela Técnica Superior de Madrid.

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

 … underbart tramsig reaktion mot jagcentrerad storytelling och pretentiös självrannsakan.

Dagens Nyheter

 

David Wiberg bråkar allt mer framgångsrikt med sitt ego och sin jagbild. Han slog igenom med Varan-TV, han har genom pjäser och fiktiva dagböcker imponerat enormt som tonårsflickan Linnea. Han har blivit expert på att med olika mössor, peruker och dialekter leta efter sig själv och fixera en samtid som mest liknar ett kalejdoskop av sönderslagna former. // Här kommer alla känslorna på en och samma gång är in- och utfallsteater på hög nivå.

Svenska Dagbladet

 

…en nödvändig motståndshandling i vår tids okritiska hyllande av "berättelsen". // Det är en värld utan nåd som multikonstnären David Wiberg målar upp tillsammans med Lumors regissör Oskar Thunberg. Där språkets utövade våld värderar, banaliserar och förminskar oss.

Expressen

 

Trasig, knasig intelligent teater.

SR Kulturnyheterna

 

... en träffsäker skildring av ett alltmer individ-, berättelse-och kändisfokuserat samhälle. Här kommer alla känslorna på en och samma gång är lika mycket en flamsig skrattfest som en teaterversion av någon Ruben Östlund-film.

Teaterstockholm.se

 

Text, medverkan och regi: David Wiberg

Regi och textbearbetning: Oskar Thunberg

Medverkan: Eric Stern och Sanna Sundqvist

Dramaturg: Anna Berg

Scenografi och kostym: Erika Magnusson

Ljusdesign: Markus Granqvist

Ljuddesign och komposition: Stefan Johansson

Producenter: Helena Bunker, LUMOR, och Lisen Andersson, Dramaten